Фотогалерея

» Продукція » Сир плавлений » Сир плавлений скибковий » Сир плавлений скибковий «Городський» з масовою часткою жиру в сухій речовині 30%

Сир плавлений скибковий «Російський» з масовою час - Сир плавлений скибковий «Городський» з масовою часткою жиру в сухій речовині 30% - Сир плавлений солодкий «Шоколадний» з масовою част

Сир плавлений скибковий «Городський» з масовою часткою жиру в сухій речовині 30%
Маса нетто, г 90
Жирність, %  30
Вид упаковки фольга алюмінієва
Кількість у ящику, шт 30, 50
Штрих-код  4820019491813
Строк придатності
та умови зберігання 
4 місяці при t° від  –4°С до 4°С

 

   Білоцерківський плавлений сир являє собою продукт, що виробляється з різних твердих сичужних сирів, сиру кисломолочного, вершкового масла та інших молочних продуктів шляхом їх теплової обробки (плавлення) при температурі 80-90°C.