Фотогалерея

» Продукція » Сир кисломолочний » Банка » Сир кисломолочний 9% жиру згідно з ДСТУ 4554:2006

Сир кисломолочний 5% жиру згідно з ДСТУ 4554:2006 - Сир кисломолочний 9% жиру згідно з ДСТУ 4554:2006 - Сир кисломолочний нежирний згідно з ДСТУ 4554:2006

Сир кисломолочний 9% жиру згідно з ДСТУ 4554:2006
Маса нетто, г 350
Жирність, %  9
Вид упаковки полімерна термоформована банка
Кількість у ящику, шт 12
Штрих-код  4820019491691
Строк придатності
та умови зберігання 
14 діб при t° від 2°С до 6°С

 

    Білоцерківський кисломолочний сир представлений у вигляді компактного батона або в зручній пластиковій тарі. 

    Жирність продукту може становити: 0%, 5% і 9%. Термін придатності 14 днів, а не 30 і 90, що неможливо для якісного натурального продукту.

     Сир кисломолочний у банках, за структурою, більш зернистий і традиційний за смаком, в батонах – більш однорідний. Дуже зручно – не потрібно подрібнювати, можна швидко приготувати сніданок або вечерю. Спробуйте додати варення, фрукти або сметану.