Фотогалерея

» Продукція » Сир плавлений » Сир плавлений пастоподібний » Сир плавлений пастоподібний «Янтар» з масовою часткою жиру в сухій речовині 60%

Сир плавлений пастоподібний «Янтар» з шинкою з мас - Сир плавлений пастоподібний «Янтар» з масовою часткою жиру в сухій речовині 60% - Сир плавлений пастоподібний «Янтар» з грибами з ма

Сир плавлений пастоподібний «Янтар» з масовою часткою жиру в сухій речовині 60%
Маса нетто, г 100, 200
Жирність, %  60 
Вид упаковки коробка полімерна
Кількість у ящику, шт 16, 24
Штрих-код  4820019491059, 4820019491066
Строк придатності
та умови зберігання 
90 діб при t° від –4°С до 0°С;
90 діб при t° від 0°С  до 4°С.

 

   Плавлений пастоподібний сир "Янтар" виготовляється за традиційною рецептурою з натуральних продуктів високої якості.

  Сир "Янтар" володіє ніжним сирним смаком, чудово поєднується з пластичною консистенцією продукту. Поверхня сиру чиста, рівна. У рецептуру сирів входять вершкове масло, сир кисломолочний, сухе молоко, сири жирні сичужні тверді, вершки.