Фотогалерея

» Продукція » Сир плавлений » Сир плавлений ковбасний копчений » Сир плавлений ковбасний «Білоцерківський» копчений масова частка жиру в сухій речовині 40%

Сир плавлений ковбасний «Білоцерківський» копчений - Сир плавлений ковбасний «Білоцерківський» копчений масова частка жиру в сухій речовині 40% - Сир плавлений ковбасний «Білоцерківський» копчений

Сир плавлений ковбасний «Білоцерківський» копчений масова частка жиру в сухій речовині 40%
Маса нетто, г 200-350 
Жирність, %  40
Вид упаковки целюлозна плівка
Кількість у ящику, шт 10,12
Строк придатності
та умови зберігання 
75 діб при t° від –4°С до 0°С;
60 діб при t° від 0°С до 4°С.

 

      Білоцерківський копчений сир виготовлений шляхом природного копчення димом з букової щепи в спеціальній термокамері при температурі від 80°C до 85°C. Завдяки цьому, він має приємний натуральний смак та колір.